Vloerwerken

Een vloer vormt niet zelden het bindende element van de ruimte, de basis van de harmonie in keuken, living, badkamer of welke andere plaats dan ook. De plaatsing ervan laat u dan ook beter over aan een vakman. Die jouw vloer met de grootste zorg en oog voor detail plaatst. Een extra toets met mozaïeken? Ook dat kan je probleemloos aan ons overlaten!

Alle materialen

Gebroeders Martens uit Zoersel bij Antwerpen hebben maar liefst twintig jaar ervaring in vloeren en tegels plaatsen, en chape gieten. Die laatste kan de perfecte basis vormen voor je uiteindelijke vloer in keramiek, natuursteen, mozaïek of zelfs glas. Wij kunnen je met andere woorden een all-in service bieden: van ruwe grond tot perfecte afgewerkte vloer voor het leven.

Vrijblijvende offerte

Wil je een vrijblijvende afspraak, waarbij we je mogelijkheden en het financiële plaatje bespreken? Of meteen een vrijblijvende offerte voor een bepaald type vloer? Geef ons een seintje en we maken er zo snel mogelijk werk van. Wedden dat je gevloerd wordt door onze scherpe tarieven?